Ooonsdag

Snart jag ska åka till frissan och fixa barret, klipp och färg är det som står på schemat.

SPÄNKI!!!

M som i Måndag

Okej, jag tar tillbaka det jag skrev tidigare. Lysingur är och kommer alltid vara BÄST och FINAST i mina ögon!





Världens bästa häst!!!


VÄRLDENS BÄSTA JOBBARKOMPIS!

Förlåt, Therese tog lite illa vid när hon inte fick vara med i förra inlägget. Så jag tänkte tillägna detta inlägg just till dig, kompis :)

Therese är världens bästa jobbarkompis, vi brukar gå med varandra till jobbet, sitter nära varandra. När jag blir sur brukar jag tejpa för rutan så hon inte kan se mig. Men nu är hon snäll igen så då tog vi bort den. Hon är jättesöt!
Men hon kan bli lite grinig när hon inte har mer avgifter än mig ;D

Uruselt!


Jag vet, jag är verkligen urusel på att blogga, jag har väl inget liv. Bara jobbar mest hela tiden, men det är bra. pengarna rullar in :)

Påminn mig aldrig om att Lysingur är bäst och bra, han är skit och hade kunnat göra hästkött av honom igår. Han var rädd för exakt ALLT, vägrade gå framåt och stod mest på bakbenen. Jag vart sur och han vart sur sen när han inte fick en godis. Men den förtjänade han faktiskt inte!

Drömde föresten inatt att min mamma dog, det var hemskt. Grinade på morgonen när jag vaknade, var tvungen att ringa hon direkt och kolla så hon levde. Åkte förbi hennes jobb också innan jag själv åkte till jobbet, min fina mamma <3

Nu är min lunch slut så nu ska jag fortsätta jobba vidare.

RSS 2.0