Svart..

Igår kväll vid 22 slog allt bara av, vi blev strömlösa så det blev en tidig kväll. Robert hade tydligen klivit upp en sväng vid 05 och släckt tv;n och alla lampor som var tända när strömmen kom tillbaka.. Själv vaknade jag som vanligt 06.20, duschade och så på morgonen. Det var jordens storm ute, haglade till och med en sväng. Hemskt att det ska börja komma snö i slutet av maj, men det är ju som sagt i Kiruna vi bor i..

Väl på jobbet drog jag in 5 avgifter idag, så är bara kvar 3 st till veckomålet som vi har. Så förhoppningsvis klarar jag det! Hem en snabbis för att käka lunch och sen åka vidare och arbeta på nästa ställe. Tiden gick sakta, var så dött på stan. Det är ju klart, inte en kotte vill väl gå ut i blåsten?

Efter jobbet for vi ner till frasses för att äta middag, hade verkligen ingen lust att laga mat idag. Sedan ner till stallet för att mocka och fixa kvällsmat till hästarna. Innan det hann vi med ett snabbt besök hos David som håller på att skruva i sin audi..

Sitter just nu bara och kollar tv, Robert har hoppat in i duschen och vovven ligger och sover så det är lugna gatan här hos oss. Det blir nog en tidig kväll, känner mig hyffsat trött och sliten. Jag har ju trots allt jobbat 16 dagar i sträck nu på godisgruvan, får se när man får lite ledighet där också..

Nu över till annat!

Ett bra tag sen..

Hmm, vet inte alls vart jag ska börja. Var ju ett bra tag sen jag skrev här sist.. Har jobbat i 2 veckor nu på radiotjänst och jag trivs jättebra där. Kanon trevliga arbetskamrater och fin arbetsmiljö så det finns absolut inget att klaga på..

Tävlingen 9-10 maj gick bra, allt flöt på och inget tjorv blev det. Med Seifur placerade vi oss som 2;a i femgången och med Lýsingur vann vi fyrgången och kom 2;a i tölten. Så jag är svinnöjd :D

I fredags var Hanna, John och Albin här på besök. Trevlig, kollade idol, drack lite alkohol och pratade en massa i flera timmar. Trevlig trevlig..

I lördags gick jag kurs med Lýsingur för Sylvia. Behöver jag säga mer att han är världens bästa häst? Tror inte de, hittade formen i galoppen som han aldrig har haft förut. Kunde åka hem och bara le hela tiden..

Nu kollar jag hells kitchen så ska se nu vem som åker ut.. Lovar att uppdatera lite oftare så jag har lite mer att skriva ;)


Ha det bra!

...

Det kommer en uppdatering snart, håll ut!!!

Tävlingshelg

Jaa. nu är det tävling. Leder båda klasserna med Lýsingur, och ligger tvåa med Seifur. Är grymt nöjd så det får gå som det går imorgon!

Skriver och berättar då :)

Aktiv idag..

Jaa, har verkligen varit aktiv idag och hunnit med massor. Klev upp 08.00, for till frissan 09,45 och klippte barret. Blev samma frisyr som tidigare fast kortare och pannlugg. Naajs :)

Sedan förbi mammas jobb och lämnade hennes frissa tid. Promenad med hunden och sen frukost. Jobbade 13-18, ganska lite folk. Såna dagar behövs ibland, skönt om inte annat!

Direkt efter jobbet for vi till mormor o morfar på kalas, morfar fyllde 73 bast idag. Fikade en massa tårta och bulla. Hem och pratade med Maria (som ska vara domare på vår tävling) om lite tider och så. Allt är klart och fixat, skönt! Skickade ut tiderna till kursen..

Började sedan laga lite mat färdig för veckan, lax o potatis och korv o mackaroner. 6 backar blev det, skönt! Nu behöver man ju lunch på dagarna också!

Börjar som sagt på radiotjänst imorgon, spännande men visst. Lite nervös är jag. Ska kolla klart big brother nu sen blir det sängen :)

Godnatt på er!

Test

Linda
Robert:
80%

Whoa! Det ser helt klart mycket bra ut för Linda och Robert!

Kärlekstest


Härligt värre va!

Gör det ni också, klicka på "kärlekstest"!

Ååhnej!

Det är fasen inte sant! Jag har blivit sjuk! Ligger här och snorar, vakande före 09 för att jag var så täppt i näsan.. Huvundvärk, halsont och feber pågång. Jag har faktiskt inte tid med sånt här!!

Ska tycka mer synd om mig själv nu.. blääää

Mör i kroppen

Ja, det är precis vad jag är. Helt sjukt vad folk i Kiruna älskar mjukglass, förstår inte varför alla ska ha det just när jag jobbar? Tur att Hasse kom och hjälpte mig någon timme, annars hade det inte funkat alls lika smidigt.

Mina kompisar är ganska roliga, fick lite försenad födelsedag present i stallet i veckan och det enda jag kan säga att det är så typiskt dom. Lägger upp en bild senare om jag har tid ;b haha

Tävlingen närmar sig, var idag förbi Coop och Kiruna ridklubb igen. Var tvungen att fixa mer uppstallningsplatser och så. Har mycket att göra i helg, allt till tävlingen ska i princip göras klart. Hoppas allt blir kanon bara! Måste komma ihåg att hämta ut mina 3 paket som har kommit på måndag, ett paket innehåller mina nya g-boots och dom 2 andra är saker som har blivit sponsrade från olika företag.

Nu ska jag gå och sova, måste börja ställa om dygnet nu när jag börjar jobba kl 8 nästa onsdag..

Godnatt på er!

RSS 2.0