Bra gjort Linda!

Jag gjorde nyss en bra grej.. Jag gick med i ;

 

Svenska PostkodLotteriet genererar pengar till välgörenhet och stödjer flera av Sveriges viktigaste aktörer inom miljö, hälsa och mänskliga rättigheter. Lotteriets vision är att bidra till en bättre värld för människor, djur och natur.

 

Jag tycker att ni också ska gå med för att dra sitt strå till stacken.. Anmäl er här !


L som i lördag

Ohyes, lördag är det och hemma i soffan sitter man och latar..

Karln har redan krypit i sängs för ca 30 min sen, hans väckarklocka ringer redan 02.20 så det är förståeligt. Man ser inte han allt för mycket nu på dagarna, i och med att han går och sover i princip när jag kommer hem från jobbet på kvällarna.

Men men, den tider får vi ta tillbaka någondag :)

Nu har vi iallafall flyttat in i nya lyan, men har inte riktigt fått upp allt så ni får vänta snällt ett tag till på bilder. Det är tavlor, lampor och hyllor som inte är på plats än. Men snart så :)

Annars då.. Jo, jobbar som en galning varje dag, ska bli spännande att se vad det blir för summa som rullar in på kontot den här månaden. Pigan trivs som fisken i vattnet i nya lägenheten, nu har hon ett eget fönster i balkongdörren där hon sitter och spanar på folk. Vi har även turen att ha en uteplats som paret innan smällt upp.

Har kommit i gång med ridningen sen sommaren, dock inte så ofta som jag själv vill men så fort jag är ledig på kvällarna tillbringas tiden i stallet. Det är så skönt att bara komma ner dit och släppa alla tankar för den stund. När man är där så sällan så märker man hur mycket man uppskattar det och djuren. Men det är ju klart, rider man världens finaste Lýsingur kan det ju inte bli annat än bäst ;)

Nu ska jag fortsätta surfa vidare lite innan jag ska krypa bredvid karln i sängen.

Godnatt på er, och fortsätt ha en trevlig lördagkväll!

RSS 2.0