Sneakpeak

Jag vet, jag har lovat att fota hur det ser ut i våran nya lya (Hanna som påminnde mig). Eftersom det inte ännu är helt klart får ni lite smakprov bara. Ska ta tag i det nu i januari när jag går ner lite i timmar.

 


Våran fina julgran!

Fortsatt jobb!


YES! fick igår veta att jag har fått förlängt till 18 juni! Det är najs!

Hemma och sjuk..

Var hemma både igår och idag från jobbet. I Onsdags när jag kom hem från stallet låg jag bara och skakade hela kvällen. Det visade sig att jag hade feber, sov i typ 13 timmar den natten. Imorse när jag vaknade hade jag världens migrän så det kändes inte så lockande att sätta sig framför en datorskärm på jobbet, det hade blivit värre och jag hade gått hem. Då var det bättre att sova bort den istället, vaknade vid typ 12-13. Har lite huvudvärk kvar men inte alls samma som imorse.

Eftersom en vart sjuk så fick jag snällt hoppa in i luciashown trots att jag inte hade tänkt vara med. Men vad gör man inte för sina kompisar?;D

Så måste nu vid 15 ner till laxforsen och hämta hästarna o köra upp de till klubben. Jag kommer vara helt död sen, knappt så jag orkade gå ut med hunden imorse trots att jag var tvugen. Känns så fult när man inte har varit och jobbet, men vafan. Hon måste ju ut, så är det ju..

Fick förresten tjänsten som jag sökte på radiotjänst, det var de som var min hemlis :) Så kommer påbörja utbildning nästa vecka sedan jobbar jag på kundtjänst till slutet av denna månad. Trist att det bara var knappt 1 vecka jobb men man har ju iallafall fått in en fot där så förhoppningsvis är det lättare att söka längre vikariat senare :)

Nu ska jag vila ett litet tag till innan vi måste åka ner. Sköt om er!

JA!

Jag är så glad, jag har en hemlis! En svinbra hemlis!

...

Känns som att det kommer ett inlägg så småningom när jag har bättre med tid för sånt här. Hinner knappt med mig själv nu för tiden. Kanske dags att skaffa sig ett liv? Jobb och pengar är inte allt..

RSS 2.0